Aidon maun ystäville – Hapankaali ja Suolakurkku perinteisillä resepteillä!
Hapankaalit ja suolakurkut löydät hyvin varustetuista päivittäistavarakaupoista kuten Prismasta, S-marketista, K-Supermarketista, K-Citymarketista, Tokmannista sekä Puuilosta. Jätä toive kauppiaalle mikäli lähikaupastasi ei tuotetta löytyisi.

.png?width=400&height=160&name=Logot%20etusivulla%20(4).png)
.png?width=400&height=160&name=Logot%20etusivulla%20(3).png)
.png?width=400&height=160&name=Logot%20etusivulla%20(5).png)
Monikäyttöisyys
Ei etikkaa, ei sokeria
Fermentoidut
Euro-East tuo kotikeittiöösi hapankaalin ja suolakurkkujen parhaat maut ilman kompromisseja!
Hapankaali – Perinteinen ja Tulinen
Euro-East Hapankaali on valmistettu perinteisellä maitohappokäymisellä, joka säilyttää luonnollisen maun ja tekee siitä herkullisen sekä terveellisen osan ruokavaliota. Valitse kahdesta vaihtoehdosta:
- Perinteinen Hapankaali porkkanalla: Klassinen resepti, jossa aito hapokkuus korostuu ilman lisättyä sokeria. Täydellinen keittoihin, salaatteihin, pataruokiin tai sellaisenaan lisukkeeksi.
- Hapankaali Valkosipuli & Chili: Mausteinen vaihtoehto, jossa valkosipuli ja chili tuovat juuri sopivasti tulisuutta. Tämä hapankaalisalaatti maistuu sellaisenaan tai esimerkiksi wokkeihin ja salaatteihin lisättynä, tuoden ruokaan uutta potkua.
Suolakurkut – Kokonaisina, Lohkoina ja Viipaleina
Euro-East Suolakurkut valmistetaan fermentoimalla eli maitohappokäymisellä, joka takaa aidon, herkullisen maun ilman etikkaa tai lisättyä sokeria. Valikoimasta löytyy kolme monipuolista vaihtoehtoa: kokonaisina, lohkoina ja viipaleina – jokaiselle käyttötarkoitukselle sopiva vaihtoehto.
Luonnolliset ja säilöntäaineettomat:
Euro-East suolakurkut pastöroidaan hellävaraisesti, joten ne säilyttävät makunsa ja laadun ilman keinotekoisia säilöntäaineita. Perinteinen valmistustapa varmistaa, että kurkut ovat sekä maukkaita että puhtaita.
Käyttövinkit:
- Sellaisenaan lisukkeeksi: Suolakurkku tuo happaman raikkaan lisän aterialle.
- Monipuolisesti ruoanlaittoon: Lisää stroganoffiin, seljankakeittoon, olivier-salaattiin tai Rassolnik-keittoon. Kurkut tuovat makua myös erilaisiin voileipiin ja salaatteihin.
- Liemi hyötykäyttöön: Kurkkujen liemi on täydellinen makujen tehostaja keitoissa, kastikkeissa ja marinadeissa.
Reseptivinkit
Hapankaali ja suolakurkku ovat monikäyttöisiä raaka-aineita, jotka rikastuttavat niin arjen ateriat kuin juhlaillallisetkin. Euro-East valmistaa juuri oikeanlaista hapankaalia ja suolakurkkuja, joilla saat mahtavan maun ruokiin ilman ylimääräisiä säilöntäaineita tai sokeria. Tässä muutamia herkullisia reseptivinkkejä:
"Olen etsinyt pitkään suolakurkkua ilman lisättyä sokeria ja etikkaa, ja löysin sen vihdoin Euro-Eastilta! Suolakurkkujen maku on juuri sopivan hapokas ja raikas, ilman keinotekoisia makeutuksia. Erityisesti lohkot ja viipaleet ovat käteviä käyttöön. Myös kurkkujen liemi on mainio keitoissa ja kastikkeissa. Tämä on ehdottomasti se suolakurkku, joka tulee jääkaappiini jatkossakin!"