Granaattiomenaglögi
1 l Euro-East Granaattiomenamehua2 kanelitankoa
3 tähtianista
1 tl neilikoita
3 siivua appelsiinin kuorta
4 rkl hunajaa
Laita granaattiomenamehu, hunaja ja mausteet kattilaan. Kuumenna ja anna hautua kannen alla miedolla lämmöllä noin 15 minuuttia. Siivilöi mausteet, kaada laseihin ja nauti lämpimänä.
Glögiä voit halutessasi makeuttaa lisää oman makusi mukaan hunajalla tai sokerilla. Nauti granaattiomenaglögi joulutorttujen ja -pipareiden kera.
* Mausteina voit käyttää myös 4 tl valmista glögimaustesekoitusta.
Flan Cake
Latinalaisena jälkiruokana tunnettu Flan Cake, eli paahtovanukaskakku, on täydellinen valinta juhlapöytään. Tämä "mahdoton kakku" yhdistää silkkisen paahtovanukkaan ja mehevän suklaakakun – molemmat paistuvat samassa vuoassa ja vaihtavat paikkaa paiston aikana. Kumottuna paahtovanukas saa pohjakseen suklaakakkukerroksen, ja kaiken kruunaa karamellikastike.
Helppo valmistaa, herkullinen lopputulos – katso resepti ja yllätä vieraasi!
Klassinen Olivier-salaatti
Ainekset ja ohje:3-4 kpl Euro-East suolakurkkuja
5 kpl perunaa keitettynä
3 kpl porkkanaa keitettynä
3 kpl kanamunaa keitettynä
200 g palvikinkkua
200 g herneitä
suolaa
Dovgan Provansal-majoneesia
Keitä perunat, porkkanat ja kanamunat kypsiksi, anna jäähtyä.
Pilko perunat, porkkanat, kananmunat, kinkku ja suolakurkku tasakokoisiksi kuutioiksi. Lisää herneet sekä suolaa ja majoneesia makusi mukaan. Anna salaatin tekeytyä jääkaapissa tarjoiluun asti.
Klassikot uudella twistillä
Pomegroni
Negronin tyylinen ihanan lämmittävä juoma aperitiiviksi joulupöytään, katso resepti.
Perunasalaatti
Perinteinen perunasalaatti on saanut uusia makuja, sillä salaattiin pientä potkua tuo piparjuuritahna. Tarkemmat ohjeet tästä.
Candy Cane Fudge
Tämä laktoositon fudge on nopea ja helppo valmistaa, joten se sopii erinomaisesti vaikka kiireisen joulun ajan leivontahetkiin! Katso resepti.